Vintertvålar från Gunry

En snygg och väldoftande tvål uppskattas året om, men kanske lite extra när vinterkylan står för dörren. Rybrinks lanserar nu via sitt varumärke Gunry en serie vackra vintertvålar som definitivt piggar upp i vintermörkret. Med en stilren och snygg design i guld och silver blir de en självklarhet vid handfatet under årets kallaste månader.

Man brukar säga att det är de små sakerna som förgyller vardagen. Och vi på Rybrinks instämmer. För oss handlar just det där om att sprida lite extra glädje och inspiration med våra produkter. Vi vill skapa bubbel i vardagen – varje dag. Genom Winter Edition eftersträvar vi att skapa just det. Till vår hjälp har vi låtit vindesignern Philippe Bordonado skapa det exklusiva utseendet på flaskorna och dofterna är framtagna för att föra tankarna till en traditionell skandinavisk vinter.

– Winter Edition tvålarna förlänger butikernas säsong och tillåter för spontanköp av konsumenterna, menar Mikael Lith, Sales Manager på Rybrinks. Tvålen ger butikerna nya möjligheter genom att förlänga säsongen från jul till vinter samtidigt som den sticker ut i hyllan. Den vackra tvålen fångar därför konsumenternas blickar och möter de ökade kraven på design och doft.

Winter Edition finns i dofterna Frosted Clementine, Sparkling Lily och Pine & White Mint. Cirkapriset är 30kr för 500 ml. Tvålarna kommer finnas i dagligvaruhandeln från v.45 (Återförsäljare: ICA, COOP, City Gross med flera)

Kommentera