Om Julaftonsmorgon

julen

Julen är en högtid som betyder mycket för många. Men det finns vissa som aldrig får uppleva en riktigt jul med julklappar och massa god mat. Julen är så mycket mer än bara julklappar och julmat, julen står även för gemenskap och glädje. Ibland kan man  ju egentligen undra vad all denna julstress kommer ifrån. Allt ska vara perfekt till självaste julafton och sen på juldagen är man helt slut. För mig betyder julen gemenskap men framför allt glädje. När man har blivit lite äldre så är egentligen inte julklappar det viktigaste på självaste julafton, självklart att man blir glad om man får julklappar.

Här inne skall jag försöka att få er att komma i denna härliga julstämningen precis lagom till jul. Jag kommer att bjuda er på god mat, underbara tips och massor av julbilder. Kommer att bjuda er på massor av härliga saker fram till jul. Sen för dig som älskar julmusik, så finns det under julmusik massor av härlig julmusik.

Kommer även att tipsa om er alla julnyheter som dyker upp nu runt jul. Sen kommer det självklart att komma massor av julklappstips och mycket annat jag hoppas att ni kommer att gilla sidan.

 

Kontakta mig på julaftonsmorgon@hotmail.com om du har frågor eller vill tipsa mig om något speciellt.