Dag 27 – Något du saknade julen 2016

Idag är det fredag. Dagarna och veckorna bara springer iväg. Skönt på ett sätt men tråkigt på ett annat sätt. Man vill ju hinna med att njuta lite också. Var faktiskt inne i stan för att kolla in vad som hade kommit upp.

Det hade faktiskt kommit upp en del saker. Var inne och kolla på Åhléns och där hade det kommit upp massor av roliga saker. Hittade massor av fina saker som jag ville ha, men köpt faktiskt inget där inne. Sedan gick jag även runt i lite andra butiker. Men sedan gick vi till en godisaffär och där hittade jag faktiskt Nocco Skum tomte. Som jag kommer att testa och skriva en recession. Sedan gick vi in till Hemköp och där såg jag att de hade fått in Lussekatter!!

Dagens utmaning är något speciellt som jag saknar från förra julen!

Det som jag kom på först är att jag kanske inte hann med allt jag ville göra inför julen som tex att gå på lite fler julmarknader, någon julkonsert och sedan så är det att min bror med familj inte var med och firade tillsammans med oss. Jag hoppas att de kommer ner nu i jul. Vi får helt enkelt se om de kommer ner.

Men mitt nu under den resterande tiden kvar fram till jul är framförallt att njuta av tiden och inte stressa. Jag ska även försöka att gå på lite olika julmarknader, ska även en tur till Liseberg under julen. (Kanske blir fler gånger dit.) Sedan vill jag på någon julkonsert också, får se hur de blir. Sedan kommer jag att försöka att se någon julfilm nu innan jul. Kan bli fler. Sen har jag faktiskt tänkt att köpa en gran iår. Får bara se om jag får plats med en, bor lite trångt. Om inte jag får plats med en stor får det blir en liten gran som får plats på mitt bord!!

 

Vad sakna du under julen 2016?

 

Kommentera