Dag 23 – Uppesittarkväll eller ej – hur firar du in julen?

Idag är det tisdag och nu börjar åtminstone jag att tänka på julen och fundera på hur jag ska fixa i ordning här hemma.  Jag har iår tänkt att julpiffa till det lite, får ser exakt hur jag kommer att göra men kommer att sätt upp allt i slutet av november något sådant har jag tänkt. Men nu är det alltså måndag och denna veckan är en kort vecka för mig jobbar bara några dagar, vilket är riktigt skönt. Sedan är jag ledig i några dagar i nästa veckan. Vilket kommer att bli riktigt skönt. Får se hur jag kommer att göra med denna sidan om denna kommer att få stå tom eller om jag kommer uppdatera lite ibland och kanske inte varje dag eller om jag ska köra på som vanligt med lika många inlägg. Får alltså se hur jag kommer att göra. Det visar sig helt enkelt. Men denna veckan ser ut precis som vanligt om inget annat kommer emellan.

Ni får jätte gärna berätta om det är något speciellt ni vill att jag ska skriva om

 

Men nu över till dagens utmaning och det är det här med Uppesittarkväll eller inte. När jag var liten och bodde hemma så hade vi alltid en minijulafton med att äta lite julmat och även provsmaka på julskinka. Sedan hade även pappa och min bror gjort goda tunnbröd under kvällen eller några dagar innan som även provsmakades med en god skinkbit på.

Sen blev det även Bingolotto om jag inte minns helt fel.

Sen var det dags att ladda och vänta på att det skulle bli julafton.

 

Idag så blir det lite julmat tillsammans med mamma och pappa. Brukar åka hem till dem dagen innan julafton och mysa lite och ladda upp inför julafton ibland är syrran med och vi gör lite julgodis ihop. Är alltid mysigt att bara ta det lugnt och bara umgås.

 

Hur ser din kväll ut innan julafton?

 

 

Kommentera