Dag 17 – Det bästa med att julblogga är: …

Idag är det tisdag och dag 17 i min utmaning och det är dags att berätta vad det bästa är att julblogga är.

Har faktiskt funderat en del men det ända jag har kommit på är att detta är en härlig uppladdning inför julen och att det är så himla roligt att bjuda på massor av juliga och intressanta julinlägg.

Har faktiskt hållit på i ett par år fast på olika plattformar. På instagram är jag nog inne på min antingen tredje eller fjärde säsong och på nätet är det nog ungefär samma. Men saken är den att jag nästan varje år har bytt sida, men iår är jag ju som sagt på en egen sida, så här kommer jag nog vara kvar ett par år hoppas jag åtminstone.

 

Sen är det ju så himla mysigt att julblogga.

 

Vad tycker du är det bästa med att julblogga? Du som gör det.

 

Kommentera