Marabou Limited Edition 2017

Under några dagar har Marabou på Instagram berättat om att det kommer att släppa en vintrig och julig choklad. Jag såg framför mig en med smak av pepparkaka, lussekatt eller något annat juligt. Men när det igår berättade om att deras nyhet för iår är en favorit i repris, då blev jag faktiskt lite besviken hade förväntat mig en ny nyhet men denna med smak av Polka är faktiskt testa den förra året och kommer även iår att köpa den.

Men hade som sagt för väntat mig en ny rolig och annorlunda smak iår och inte samma som förra året.

Såg att fler blev besvikna på Marabou och jag hoppas att detta bara var ett litet skämt, även om denna redan nu finns i butikerna sedan några veckor tillbaka, att det kommer att lansera en ny smak närmare jul. Kanske bara är önsketänkande men tänk er en smak av Pepparkaka eller varför inte en smak av Lussekatt eller Skumtomte med skumtomtar i chokladen. Det skulle vara något för chokladälskaren.

 

Vad tror du?

En reaktion på ”Marabou Limited Edition 2017

  1. Tråkigt att de kör samma igen. Polkan var ingen favorit hos mig. Letar efter årets Fazersmak i butikerna – men den verkar sällsynt.

Kommentera