Dag 30 – Tio juliga saker vi inte vet om dig än.

Idag är det måndag och nu börjar man verkligen känna av att vintern är på gång. Var ute och gick en del och då märkte man hur kallt det verkligen börjar att bli ute i iallafall här i Göteborg. Har besök i från Umeå och det hade massa snö när det åkte hemifrån i lördags.

Men nu över till dagens utmaning och det är tio juliga saker som ni inte redan vet om mig, Jag har ju redan berättat en hel del innan. Men ska försöka att avslöja något som ni kanske inte visste innan om mig. Jag hoppas att ni får reda på något kul.

*Har aldrig druckit snaps. 

*Har varit i kyrkan en gång på julafton, önskar att man kunde göra det till en tradition.

*Har aldrig gjort en lussekattsdeg. 

*Älskar JULMUST. 

*Spydde en gång under en luciamorgon i skolan av att jag drack för mycket JULMUST. Kan känna än idag att jag inte mår riktigt bra av att dricka för mycket julmust. 

*Jag har aldrig bakat ett pepparkakshus

*Älskar doften av en äkta julgran. 

*Jag har aldrig haft en egen julgran i min lägenhet, men ska försöka att ha en i år. 

*Har en tomte framme året runt

*Älskar juleskum

 

Här är min lista om 10 saker du kanske inte visste om mig och julen.

 

 

Kommentera