Dag 19 – En julklapp du ångrat att du köpt/du önskar att du aldrig fått.

Idag är det torsdag och idag har vi kommit framtill den 19 oktober. Jösses vad dagarna går. Är bra på ett sätt men tråkigt på ett annat. Att tiden och månaderna går snabbt är bra på ett sätt att julen är här snabbare, men nackdelen är att man kanske inte hinner att njuta som man vill. Jag har tänkt att jag under november kommer att försöka att göra något juligt varje dag på något sätt men har inte riktigt bestämt mig för vad ännu, får se hur jag kommer att göra och vad jag kommer att göra. Sedan är planen att öppna upp en sida där jag kommer att tipsa er om roliga och annorlunda julklappar.

 

Dagens utmaning är att berätta om något som man har ångrat att man har fått/köpt till någon i julklapp. Jag kommer faktiskt inte ihåg något som ångrar att jag köpt/fått. Finns säkert något från när man var liten som man önskar att man kanske inte har fått. Men som jag kommer ihåg har jag varit nöjd men julklapparna som jag har fått.

 

Har du du ångrat att du köpt eller något du önskar att du aldrig fått?

 

 

 

Kommentera