Dag 16 – Favoritjulbild som du tagit själv

Idag är det måndag och första dagen på denna veckan. Nu känner man att hösten verkligen är här, men gårdagens väder här i Göteborg var faktiskt lite konstigt. Det blåste ute och höstlöv flög runt. Men det som var konstigt var att det var varmt ute. En blandning av höst och sommar. Vädret blir bara konstigare och konstigare. Man kan ju börja och fundera om det kommer att komma någon snö med denna värme som är ute just nu. Här i Göteborg har det varit +15 ungefär.

Hur är vädret hos dig?

 

 

Nu till dagens utmaning. Tänk att halva oktober redan har flugit förbi, känns som att det var 1 oktober bara igår. Tiden går verkligen fort.

Men dagens fråga handlar om min favorit bild som jag har tagit själv, jag önskar att jag kunde ta mer fina bilder. Men jag brukar faktiskt nästa aldrig ta bilder.

Kan ta några bilder ibland men har ingen direkt favoritbild som jag har tagit. Bjuder er på den härlig höstbild som jag önskar att jag tagit.

 

Kommentera