Dag 15 – Något du helst slipper på julen.

Idag är det söndag och bara 7 veckor kvar till första advent. Jösses vad tiden går fort. Tänk om man kunde stoppa tiden ibland.

Så att man hinner njuta en del också av alla dagarna, men det kan ju nästan inte.

 

Men nu över till dagens utmaning!!

Idag är det något som jag helst slipper under julen och det är faktiskt att folk inte ska få sitta ensamma under julen. Tänk om alla de ofrivilliga som sitter ensamma hela julen. Jag vet att vissa kanske väljer att fira julen själva eller att jobba under julen. Jag har faktiskt varit ledig under julen och jag hoppas att jag även är ledig denna julen. Var ledig förra julen. Jag hoppas att få vara ledig åtminstone på julafton, jobba iförsig juldagen och annandagen nu när jag tänker efter.

Sen tänkte jag även på alla föräldrar som kanske inte kan ge sin barn det som de vill ha. Tänk om åtminstone kunde bidra och hjälpa åtminstone någon familj. Så att barnen får känna av att få fira en härlig jul och kanske få någon present som de har önskat sig.

 

Vet att det finns lite olika organisationer som hjälper till med detta.  

 

 

Kommentera